M O D U L O
Lekker flexibel met de leukste modulaire keuken op wielen!
 
 
 

Wat is een Modulo keuken?

Hoe leuk zou het zijn, als je de keukenindeling af en toe kunt veranderen? Met deze gedachten is de Modulo keuken ontworpen. Soms een rechte keuken om ruimte te besparen, soms een kookeiland om gezellig te praten tijdens het koken of liever toch een hoekkeuken? Met Modulo Keukens is dit mogelijk. Eigenlijk koop je drie keukens met een Modulo keuken, die past in elke ruimte.

Hoe werkt het? Een modulaire keuken bestaat uit meerdere losse elementen die je los of tegen elkaar kunt zetten. Onze modules zijn verrijdbaar en kunnen in verschillende combinaties worden  neergezet. Heel praktisch en leuk, omdat je hierdoor altijd zelf de grootte en vorm van je keuken kunt bepalen. Daarnaast kun je de modules in verschillende kleuren uitkiezen voor een speels effect.

Voor wie? Voor jou, als je van kwaliteit, persoonlijk en duurzame meubels houdt, maar niet 10 jaar vooruit kan kijken, graag flexibel leeft, en niet wil vast zitten aan dezelfde keuken, soms wil kunnen veranderen... gewoon omdat je daar zin in hebt. Verhuizen, groter wonen, samen koken aan het kookeiland of ontbijten aan de bar. Met modulaire Modulo keukens hoeft jouw keuken nooit meer hetzelfde te zijn! 


Gastenboek

Istvan M.T.T. Tan
17-05-19 10:11:24
Beste Wilco, een perfecte keuken! Lekker modulair en zeer creatief bedacht! Het ziet er fantastisch uit. Echt door een vakman gemaakt. Dat kan ik zien! En je service verdiend zeker een 10! Daar kunnen menigeen keukenleveranciers een voorbeeld van nemen! GA ZO DOOR!
Sandra Sandra van Ravenzwaaij
10-05-19 09:43:29
Beste Wilco, Dank je wel voor de mooie keuken en goede service. We zijn heel tevreden! Vriendelijke groet, Sandra