M O D U L O 
Jouw mooiste keuken!

Wie zijn wij?

Modulo Keukens is gestart in 2019 en wij zijn een van de leukste familiebedrijven. 

Wij maken elke Modulo speciaal voor jou! Onze keukens worden helemaal zelf, met veel zorg en aandacht, door ons gemaakt. Ze krijgen allemaal een kenmerk met week en jaartal, zodat jij precies weet, welke Modulo keuken van jou is. De Modulo keuken is een unieke keuken op maat, modulair of speciaal ingebouwd. Pas als alle onderdelen klaar zijn, leveren we de unieke Modulo keuken bij je thuis, we laten zien hoe je de keuken kunt gebruiken, sluiten alles netjes aan en gaan pas weg als alles duidelijk is en goed werkt. 

Ervaring 

Na jarenlang in de keukenbranche te hebben gewerkt als ontwerper en timmerman, heb ik de beslissing genomen het anders aan te pakken. Veel mensen vinden dat de grote keukenketens  een ondoorzichtige prijs structuur hebben. Op de offerte zie je hoge kortingen, maar toch kun je nog steeds het gevoel hebben, dat je onderaan de streep misschien teveel hebt betaald. 

Daarom heb ik het roer omgegooid en een keuken ontworpen, die overal past, die voor iedereen geschikt is en toch uniek is. Via een handig 5 stappen plan krijg je snel inzicht in de prijs. De prijs is transparant en meteen een netto prijs. We geven je meteen de maximale korting en hoeft dus niet ingewikkeld te onderhandelen. Je krijgt altijd de beste kwaliteit voor de beste prijs. Klik op Keuken op maat  of Offerte on-line voor jouw persoonlijke Modulo keuken.

Ik ben benieuwd, wat je van onze aanpak vindt. Neem contact met ons op, dan maak ik graag een afspraak met je.

Wilco Ottenhoff