M O D U L O 
Jouw mooiste keuken!

Wie zijn wij?

Modulo Keukens is gestart in 2019 en wij zijn een van de leukste familiebedrijven. 

Wij maken elke Modulo speciaal voor jou! Onze keukens worden helemaal zelf, met veel zorg en aandacht, door ons gemaakt. Ze krijgen allemaal hun eigen Modulo kenmerk bij aflevering. De Modulo keuken is ons eigen design, een keuken op maat, modulair of speciaal ingebouwd. We leveren de Modulo keuken zelf bij je thuis, installeren hem op de juiste plek, we laten zien hoe je de keuken kunt gebruiken, sluiten alles netjes aan en gaan pas weg als alles duidelijk is en goed werkt. Elke keuken wordt door ons zelf gemaakt, om de kwaliteit te kunnen garanderen.

Ervaring 

Na jarenlang in de keukenbranche te hebben gewerkt als ontwerper en timmerman, heb ik de beslissing genomen het anders aan te pakken. Veel mensen vinden het moeilijk om een keuken te kiezen. Je wilt graag een goede keuze maken  De keuken die bij jou past, zonder gedoe en teveel daarvoor te hoeven betalen. Grote keukenketens hebben vaak een ondoorzichtige prijs structuur. Op de offerte zie je wel hoge kortingen, maar wat betekent dit nou eigenlijk?

Daarom heb ik het roer omgegooid en zelf de Modulo keukenlijn ontworpen, die overal past, die voor iedereen geschikt is en een eigen design heeft. De prijs is transparant. Via een handig stappenplan krijg je direct jouw offerte en ontwerp. We geven je ook meteen de beste prijs. Je hoeft dus niet ingewikkeld te onderhandelen. Klik op Keuken op maat  of onze Webshop voor jouw mooiste Modulo keuken.

Ik ben benieuwd, wat je van onze aanpak vindt. Neem contact met ons op, dan maak ik graag een afspraak met je.

Wilco Ottenhoff