M O D U L O 
Jouw mooiste keuken!

Welkom bij Modulo keukens

Modulo keukens is een familiebedrijf gespecialiseerd in het maken van unieke en persoonlijke keukens, die altijd bij jou passen:

*Keukens gebouwd op maat; voor een speciaal ontwerp. *Modulaire keuken; een combinatie van losse elementen. *Keukeneiland met of zonder wielen.

We leveren de keuken van ontwerp tot en met montage bij je thuis. Als de keukenruimte eerst verbouwd moet worden, kunnen wij dit ook  doen, zodat je altijd hetzelfde aanspreekpunt houdt.

Waarom een Modulo keuken?

Een Modulo keuken past altijd! Of je nu een groot huis of klein huis hebt. Een huis met rare hoeken of een vakantie huis. Via een 5 stappenplan ontwerpen we samen jouw keuken. Of je stelt hem zelf samen via onze webshop.

Je ontvangt direct de beste prijs met de maximale korting. Je hoeft niet eerst ingewikkeld te onderhandelen. Je krijgt meteen de beste kwaliteit voor de beste prijs.

Onze levering en service gaan tot het uiterste. We gaan pas weg als jij tevreden bent over de Modulo keuken en alles goed werkt!

Vijf beloftes van Modulo keukens

 

1. Persoonlijke service

2. Oerdegelijke kwaliteit 

3. Meteen een eerlijke prijs 

4. Gratis advies en ontwerp 

5. Exclusief eigen design

Zoek je een keuken, die precies bij jou past? Wil je een deel van de keuken vervangen of uitbreiden met een keukeneiland? Wil je tijdelijk een hippe module keuken huren

Neem contact met ons op voor een kijkje in ons Atelier: info@modulokeukens.nl

Lees wat onze klanten van ons vinden in ons gastenboek!


Gastenboek

14 berichten op 3 pagina's
jeroen jeroen van der vliet
13-08-19 14:10:03
Wilco heeft vorig jaar een keuken voor ons geïnstalleerd en geadviseerd bij aankoop. Strak en netjes ingebouwd en binnen budget en net zo belangrijk binnen de planning. Super blij mee bedankt voor de goede service. Modulo was voor ons de ideale oplossing.
Nicole & Olaf Nicole & Olaf
29-07-19 10:03:00
Wilco heeft ons meerdere keren geholpen met het inmeten, bestellen en installeren van nieuwe keukens. We hebben hem leren kennen als een zeer betrouwbare en zeer deskundige keukenmonteur waar je van op aan kunt. Ook de nazorg (gelukkig bijna nooit nodig) is erg professioneel en vakkundig. Kortom, we kunnen Wilco van harte aanbevelen!
Rickie Van der Werff
30-06-19 15:41:43
Wilco heeft 5 jaar geleden onze ideale keuken geïnstalleerd ,mee gedacht over de mogelijkheden van ons ontwerp en daar zijn kundig advies op losgelaten.
De keuken functioneert nog prima maar dit nieuwe concept ga ik zeker aanbevelen.
Met Wilco haal je een betrouwbaar en vakkundig man in huis en daar is geen woord van gelogen.
Succes Wilco met Modulo !!!
Karin Seuren
14-06-19 20:05:36
Wilco, je hebt bij bij ons een geweldige keuken geplaatst. Wij zijn heel blij met jouw vakwerk en je adviezen!
Je maakt heldere afspraken, komt ze na en werkt alles mooi af. Betrouwbaar en nauwkeurig. Heel prettig samenwerken.
Veel succes met Modulo!

Erik en Karin Seuren
Bianca Rootsaert
05-06-19 22:32:16
De Modulo is fantastisch . Prachtig ontwerp voor een geweldige prijs. En afwerking!
Tonen: 5  10   20