M O D U L O
Lekker flexibel met de leukste modulaire keuken op wielen!
 
 
 

Ontwerp jouw eigen keuken

Met de modulaire units van Modulo, kun je zelf eenvoudig je keuken ontwerpen. Er zijn verschillende typen Modulos die samen jouw keuken gaan vormen: Modulo Koken, Modulo Spoelen en Modulo Opruimen. Alle Modulos worden speciaal gemaakt zodat ze altijd tegen elkaar aanpassen, in verschillende opstellingen. Je kunt al met drie Modulos drie verschillende keukenontwerpen maken; een hoekkeuken, een rechte keuken of een eiland. Als je later de indeling wilt veranderen, kan dit ook! Doordat de Modulos op wielen staan, en verrijdbaar zijn, kun je ze zelf weer eenvoudig en snel in een andere volgorde zetten. Bovendien hebben alle Modulos een uitklapbare bar, waardoor je extra ruimte kunt maken om gezellig met elkaar te praten en eten. Op onze Facebook pagina staat een video waarop je kunt zien hoe gemakkelijk je de bar kunt uitklappen.

Verhuizen, groter wonen, samen koken aan het kookeiland, ontbijten aan de bar, buiten eten in het zonnetje, eten met vrienden en ruimte maken voor een feestje, trolley met lekkere hapjes. Alles is mogelijk!

Een Modulo unit kan  worden  gemaakt van verschillende materialen en in diverse stijlen; strak modern met hoogglans of in mat zwart of andere trendkleur; industrieel met beton look keukenblad of van massief hout. De uitvoering in massief hout geeft een robuuste en warme uitstraling en het past binnen alle soorten interieurstijlen. Bovendien zijn houtsoorten zoals eikenhout enorm hard, sterk en slijtvast. Dit zorgt ervoor dat de Modulo  jaren meegaat en niet snel beschadigt. Kiezen voor een Modulo, is kiezen voor langdurige kwaliteit

De Modulo is greeploos of kan worden uitgevoerd met een greep. Alle laden en deuren zijn soft-close waardoor ze langzaam en zachtjes sluiten. Per Modulo kun je bepalen welke apparaten je in de Modulo wilt en hoe de Modulo eruit komt te zien via een handig keuze model. Binnenkort kun je via deze pagina jouw Modulo Koken, Spoelen en Opruimen zelf ontwerpen. 

Twijfel je nog of wil je graag advies? Via info@modulokeukens.nl kunnen we jouw vragen beantwoorden of een afspraak maken.