M O D U L O
Lekker flexibel met de leukste modulaire keuken op wielen!
 
 
 

Waar eten we vandaag?

Gezellig koken en eten met elkaar. Met de Modulo Kook heb je alle mogelijkheden. Je kunt de Modulo Kook neerzetten naast je spoelgedeelte of naast een kast als rechte keuken. Je kunt de Modulo Kook in een hoek plaatsen voor een speels effect of los in de kamer als kookeiland. Als je de Modulo Kook als losstaand keukeneiland neerzet heb je nog steeds voldoende ruimte om een uitgebreide maaltijd te koken en toch alles bij de hand. Liever buiten eten vandaag? Rijd de Modulo Kook naar buiten en geniet van een maaltijd in de frisse lucht.  

Deze Modulo heeft een elektrische kookplaat, met oven en voldoende ruimte om de pannen en kookgerei in op te bergen. Ook kan er een opklapbare bar bij besteld worden met ruimte voor 2 personen. Zet hem los in een ruimte en je hebt een kookeiland. Of schuif hem naar de wand en  creëer een hoekkeuken. Gezellig met elkaar koken en praten rondom een flexibel Modulo Kookeiland

De Modulo kan worden gemaakt van massief hout.  Dit geeft een robuuste en warme uitstraling en het past binnen alle soorten interieurstijlen. Binnenkort plaatsen we hier een handig keuzemodel, zodat je zelf eenvoudig jouw Modulo Koken kunt ontwerpen.

Twijfel je nog of wil je graag advies? Via info@modulokeukens.nl kunnen we jouw vragen beantwoorden of een afspraak maken.