M O D U L O
Lekker flexibel met de leukste modulaire keuken op wielen!
 
 
 

Modulo kasten voor een opgeruimde keuken

Eindeloos variëren en combineren met de flexibele Modulo kasten. Binnenkort verhuizen en meer ruimte in je nieuwe huis? Met het Modulo opruimen vergroot de keuken eenvoudig en kan ook een hoek worden gecreëerd. Het bargedeelte is net als bij elke Modulo op en neer te klappen, zodat je eraan kunt werken of relaxen. De Modulo flexibele kasten bieden opbergruimte, werkruimte en ruimte voor extra apparatuur zoals een koeler en denk bijvoorbeeld ook aan een compacte oven, stoomoven of koffiezet apparaat. 

Je kunt deze Modulo ook gebruiken als trolley. Rol hem eens in de woonkamer als extra bijzettafel voor tijdens een diner met een heerlijk kaasplankje.

De Modulo kan ook worden gemaakt van massief hout.  Dit geeft een robuuste en warme uitstraling en het past binnen alle soorten interieurstijlen. Binnenkort plaatsen we hier een handig keuzemodel, zodat je zelf eenvoudig jouw Modulo Opruimen kunt ontwerpen.

Twijfel je nog of wil je graag advies? Via info@modulokeukens.nl kunnen we jouw vragen beantwoorden of een afspraak maken.  

Kiezen voor een Modulo, is kiezen voor langdurige kwaliteit.