M O D U L O 
Jouw mooiste keuken!

In 5 stappen naar een keuken op maat.

Stap 1: Voordat we een afspraak maken, adviseren we je om eerst zelf ideeën op te doen. Je kunt op veel manier informatie inwinnen zoals via woonbladen, on-line of in een showroom. Jouw unieke droomkeuken zal er waarschijnlijk niet tussen zitten, maar je kunt wel informatie opdoen over diverse soorten materialen, kleuren, apparatuur en de verschillende indelingen en keukeneilanden die je kunt maken. Ook op onze website kun je informatie en voorbeelden vinden.

Stap 2: We plannen een afspraak bij jou thuis of in ons Atelier, waarin de maten van de keukenruimte worden opgenomen en je wensen en ideeën worden doorgenomen. Tijdens dit gesprek krijg je aanvullend advies van ons en extra ideeën over de mogelijkheden. We werken met verschillende leveranciers van werkbladen, ladensystemen, keukenfronten en houtfabrikanten en kunnen alles voor je maken. De inspiratie uit stap 1 gebruiken we om te kunnen mixen en matchen en jouw unieke keukenontwerp samen te maken. Hierbij kijken we ook naar de huidige indeling en het leidingwerk. Als er aanpassingen moeten worden gedaan in de keukenruimte, nemen we die meteen mee. 

Stap 3: Je ontvangt per mail een 3D ontwerp van jouw droomkeuken, die precies past in de keukenruimte met de bijbehorende prijs. Deze prijs wordt gespecificeerd en is meteen een netto prijs. Je krijgt van ons meteen de maximale korting, zodat je hier niet ingewikkeld over hoeft te onderhandelen. Als je toch nog iets wilt veranderen, passen we het ontwerp en de prijs aan. Kleuren op een scherm of op papier kunnen nogal afwijken van de werkelijke kleur. Daarom sturen we je monsters van de materialen en kleuren die je hebt uitgekozen. Zo weet je zeker dat je de goede keuze hebt gemaakt.

Stap 4: Als je het ontwerp wilt bestellen, teken je de offerte en gaan wij voor je aan de slag. Je hoeft bij ons niets aan te betalen, de factuur ontvang je op de laatste dag van de installatie, als jouw droomkeuken is gebouwd.

Stap 5: We spreken een opleverdatum af. Alles wat nodig is, voor de nieuwe keuken, wordt besteld en op maat gemaakt.  De keukenruimte wordt een paar dagen voor de levering van de nieuwe keuken klaargemaakt, leidingen aangepast, zodat de nieuwe keuken er naadloos in kan worden gebouwd. Op de afgesproken dag leveren en bouwen we jouw keuken op de afgesproken manier. We gaan pas weg als jij tevreden bent. 

Ben jij toe aan de volgende stap en wil je graag een maatwerk keuken of een kijkje nemen in ons Atelier?

Neem dan contact met ons op via info@modulokeukens.nl of via het formulier op Over Ons