Jouw mooiste keuken!

 

Keukeneiland droom of werkelijkheid?

 

Zou een keukeneiland passen in mijn huis? De keuken vormt het hart van ons huis. Om deze meer te betrekken bij het woongedeelte kan een keukeneiland een goede oplossing zijn. Daar koken en eten we, maken we plannen en het is de plek, waar we graag met onze familie en vrienden zijn. Er zijn verschillende soorten keukeneilanden: een kookeiland, spoeleiland, bar en een schiereiland. Modulo keukeneilanden passen altijd, omdat je ze zelf op maat kunt samenstellen. Kijk in onze webshop voor meer informatie. Je hebt al een kookeiland van 1 meter 11 cm met uitklapbare tafelbar en inductiekookplaat met tiptoets bediening voor 2.788 Euro! In alle kleuren te bestellen.

Meer werkruimte, meer opbergruimte – wie kan er niet een beetje van allebei gebruiken? Onze selectie keukeneilanden geeft je dat extra beetje ruimte die je nodig hebt, zonder dat je helemaal moet herinrichten. Kies er één met wielen voor een mobiele oplossing die je overal met je mee kan nemen. Zo heb je alles wat je nodig hebt direct binnen handbereik en rol je het makkelijk naar buiten of naar een veranda op een mooie zomerse dag. Jouw eigen kookeiland voor zowel binnen als buiten. Hoe makkelijk en handig is dat! 

Of kies er een met uitklapbare bar! 

Als je visite hebt, kun je de tafelbar uitklappen om gezellig met elkaar te praten en eten. Doordat de tafelbar uitklapbaar is, kun je zelf bepalen hoeveel ruimte je Modulo inneemt. Op onze Facebook pagina staat een video waarop je kunt zien hoe gemakkelijk je de bar kunt uitklappen. 

De prijs van onze keukeneilanden kan je direct zien via de Webshop in vier verschillende maten en uitvoeringen. Wil je een andere maat of heb je speciale wensen, stuur ons een bericht voor een afspraak in ons Atelier. Dan maken we je keukeneiland op maat. Een Modulo keukeneiland  kan  worden  gemaakt van verschillende soorten materiaal en in diverse stijlen; strak modern met hoogglans of in mat zwart of andere trendkleur; industrieel met beton look keukenblad of van massief hout. Dit kun je bekijken op onze pagina Materialen & Modules.

Voordat je begint met het ontwerpen van je keukeneiland neem je de maten op van de ruimte waarin hij komt te staan. Hou rekening met de lengte van de muurkant, deuren.  Je hebt minimaal 120 cm ruimte nodig rondom je keukeneiland voor voldoende loop en werkruimte.

Klik hier om te starten met het samenstellen van je keukeneiland.

Ervaringen van klanten. Het verhaal van:

Charlotte  Buhler
18-02-20 08:50:45

Zeer tevreden over de werkzaamheden van Wilco.
De afspraken die wij vooraf maakten kwam hij na en de besprekingen waren prettig en vakkundig. Fijn om met iemand te werken die weet wat hij doet.

Na 1 jaar nog steeds tevreden met onze keuken.
Nu gaan wij bij mijn ouders aan de slag, ook deze klus vertrouw ik aan Wilco toe.