kitchenette of een klein keukeneiland?

Combineer een kleine woonruimte, zoals een studio, een vakantiehuis of klein appartement, met de gezelligheid van een keukeneiland! De Modulo kitchenette is een kleine compacte keuken die bestemd is om er eenvoudige maaltijden in te bereiden. En als je visite hebt, kun je de tafelbar uitklappen om gezellig met elkaar te praten en eten. Doordat de tafelbar uitklapbaar is, kun je zelf bepalen hoeveel ruimte je Modulo kitchenette inneemt. Op onze Facebook pagina hebben we een video geplaatst waarop je kunt zien hoe dit werkt. 

Als je dit wilt, kun je de Modulo kitchenettes ook op wielen bestellen, waardoor je ze eenvoudig kunt verplaatsen. Zo rol je de Modulo Kook kitchenette makkelijk naar buiten of naar een veranda op een mooie zomerse dag. Jouw eigen kookeiland voor zowel binnen als buiten. Hoe makkelijk en handig is dat!

Er zijn 2 typen Modulo kitchenettes of eilanden:

Modulo Koken met ruimte voor een kookplaat en optioneel een oven.

Modulo Spoelen met een kraan, spoelbak en optioneel een vaatwasser.

Ingeklapt is de kleinste Modulo kitchenette 67 cm breed, maar de meest gevraagde en complete Modulo kitchenette is 111 cm breed. 

Via onze pagina Ontwerp & Prijs kun je eenvoudig je eigen kitchenette samenstellen en een paar voorbeelden met bijbehorende prijzen zien.

Voordat je begint met het ontwerpen van je kitchenette of keukeneiland neem je de maten op van de ruimte waarin hij komt te staan. Hou rekening met de lengte van de muurkant, deuren.  Je hebt minimaal 120 cm ruimte nodig rondom je keukeneiland voor voldoende loop en werkruimte.

De Modulo kitchenette of keukeneiland is greeploos of kan worden uitgevoerd met een greep. Alle laden en deuren zijn soft-close waardoor ze langzaam en zachtjes sluiten. Per Modulo kun je bepalen welke apparaten je in de Modulo wilt en hoe de Modulo eruit komt te zien via een handig 5 stappen ontwerp model. Een Modulo  kan  worden  gemaakt van verschillende soorten materiaal en in diverse stijlen; strak modern met hoogglans of in mat zwart of andere trendkleur; industrieel met beton look keukenblad of van massief hout.

Klik hier om te starten met je ontwerp.