Ontwerp jouw eigen modulaire keuken en leef lekker flexibel

Een modulaire keuken is verdeeld in functionele modules die op elkaar aansluiten. Deze modules kunnen in verschillende  opstellingen gezet worden. Je kunt een rechte keuken maken of een hoekkeuken, een U vorm keuken of een keukeneiland.  Alles is mogelijk. Zo kun je in een kleine of asymmetrische woning profiteren van meer ruimte  omdat de afzonderlijke modules van de keuken zich aanpassen aan de omstandigheden. 

Met de modulaire units van Modulo, kun je zelf eenvoudig je keuken ontwerpen. Er zijn verschillende typen modules die samen jouw keuken gaan vormen: Er is een Modulo Koken, met ruimte voor een kookplaat en oven. Een Modulo Spoelen heeft een kraan, spoelbak of vaatwasser en er is de Modulo Opruimen voor al je keuken spullen en apparatuur. Alle modules worden speciaal gemaakt zodat ze altijd tegen elkaar aanpassen, in verschillende opstellingen. Je kunt al met drie modules een complete keuken maken en de modules in alle kleuren en materialen kiezen. Zo wordt jouw keuken extra persoonlijk. Elke stijl is mogelijk van strak en modern tot landelijk of retro. 

Verhuizen, groter wonen, samen koken aan het kookeiland, ontbijten aan de bar, buiten eten in het zonnetje, eten met vrienden en ruimte maken voor een feestje, trolley met lekkere hapjes, Het kan allemaal!

Je hebt al een Modulo Kookeiland met uitklapbare tafelbar, inductiekookplaat en oven vanaf 2.495 Euro!

Klik op START om te starten met het ontwerp van je Modulo Keuken in 5 handige stappen. Een modulaire keuken in landelijke stijl kan super eenvoudig worden opgezet door te kiezen voor modules gemaakt van hout, gecombineerd met landelijke decoratieve elementen. En er kan een modulaire keuken in retrostijl worden gemaakt, bijvoorbeeld met een grote koelkast met frame in het jaren 60-ontwerp. Achteraf veranderen kan ook gemakkelijk: je reorganiseert individuele modules of vervangt de modules met nieuwe.

Wat de Modulo extra bijzonder maakt, is dat hij optioneel ook met wielen kan worden geleverd. Heel praktisch en leuk, omdat je de keuken op wielen makkelijk kunt verplaatsen, achteraf de indeling kunt veranderen en de keuken kunt meeverhuizen naar je nieuwe woning.

Voordat je begint met het ontwerpen van je keuken neem je de maten op van de ruimte waarin de keuken komt te staan. Hou rekening met de lengte van de muurkant, deuren, en hoeveel ruimte je hebt om eventueel een kookeiland te kunnen plaatsen. Je hebt minimaal 120 cm ruimte nodig rondom je keukeneiland. Er zijn on-line programma's waarmee je een ontwerp kunt maken zoals Roomeon en Sketchup. Binnenkort plaatsen we een blog waarin we uitleggen hoe deze programma's werken.

Heb je nog apparatuur die je wilt hergebruiken? Zoals een vrijstaande koelkast of fornuis. Neem ook de maten van deze apparaten op zodat die in het ontwerp passen.  Klik op Ontwerp & Prijs om te starten.

Als je liever wilt dat dat wij het ontwerp op maat voor je maken, stuur ons dan een bericht info@modulokeukens.nl met de maten van de ruimte en eventueel een foto. Binnen 3 werkdagen krijg je van ons een ontwerp toegestuurd. 

Je kunt de modules op wielen bestellen zodat ze verrijdbaar zijn. Zo kun je ze zelf eenvoudig en snel in een andere volgorde zetten. Bovendien kun je de Modulo bestellen met een uitklapbare bar, waardoor je extra ruimte kunt maken om gezellig met elkaar te praten en eten. Op onze Facebook pagina staat een video waarop je kunt zien hoe gemakkelijk je de bar kunt uitklappen. 

De Modulo is greeploos of kan worden uitgevoerd met een greep. Alle laden en deuren zijn soft-close waardoor ze langzaam en zachtjes sluiten. Per Modulo kun je bepalen welke apparaten je in de Modulo wilt en hoe de Modulo eruit komt te zien via een handig 5 stappen ontwerp model. Een Modulo  kan  worden  gemaakt van verschillende soorten materiaal en in diverse stijlen; strak modern met hoogglans of in mat zwart of andere trendkleur; industrieel met beton look keukenblad of van massief hout. De uitvoering in massief hout geeft een robuuste en warme uitstraling en het past binnen alle soorten interieurstijlen. Bovendien zijn houtsoorten zoals eikenhout enorm hard, sterk en slijtvast. Dit zorgt ervoor dat de Modulo  jaren meegaat en niet snel beschadigt. 

Kiezen voor een Modulo, is kiezen voor langdurige kwaliteit. Klik op START om te starten met het ontwerp van je Modulo Keuken in 5 handige stappen.