Jouw mooiste keuken!

Kies een modulaire keuken en leef lekker flexibel

Hoe maak je optimaal gebruik van de ruimte in huis? De meeste mensen hebben geen idee hoe ze het beste de keuken kunnen indelen en veranderen soms van idee naar idee. Er is zoveel te kiezen. Hoe weet ik zeker dat ik deze keuken over een paar jaar nog steeds leuk vindt? Hiervoor is de modulaire keuken een goede oplossing. Deze keuken is verdeeld in functionele modules die op elkaar aansluiten en verschillende neergezet kunnen worden. Naast elkaar, in een hoek, een U vorm of als keukeneiland.  Alles is mogelijk.

Modulo hoek opstellingModulo hoekkeuken

Met de modulaire elementen van Modulo, kun je zelf je keuken maken en veranderen. De Modulo elementen zijn ons eigen design en gemaakt om altijd met elkaar te passen, in verschillende opstellingen. Met drie Modulo elementen maak je een complete keuken:

  • Koken, met ruimte voor een kookplaat en oven. 
  • Spoelen, met een kraan, spoelbak of vaatwasser. 
  • Opruimen, voor al je keuken accessoires en apparatuur. 

Ze zijn in verschillende kleuren en materialen te bestellen. 

Je hebt al een Modulo kook element met uitklapbare tafelbar en inductiekookplaat voor 2.788 Euro!

Modulo eiland opstellingModulo eiland opstelling

Elke stijl is mogelijk van strak en modern tot landelijk of retro. Een modulaire keuken in landelijke stijl kan super eenvoudig worden opgezet door te kiezen voor modules gemaakt van hout, gecombineerd met landelijke decoratieve elementen. En er kan een modulaire keuken in retrostijl worden gemaakt, bijvoorbeeld in gekleurd kunststof met een grote koelkast jaren 60-ontwerp. Wil jij ook zo'n persoonlijke en flexibele design keuken? 

Klik op START om je modulaire keuken samen te stellen of neem contact met ons op voor een afspraak via info@modulokeukens.nl.

En als je dan eindelijk de goede keuken hebt gevonden; wil je die natuurlijk niet meer kwijt! Waarom zou je een nieuwe keuken uitkiezen, als je jouw elementen gewoon kunt meeverhuizen naar je nieuwe huis? Achteraf veranderen kan ook gemakkelijk: je zet ze in een andere volgorde of vervangt sommige elementen met nieuwe modellen. Zo heb je een complete nieuwe look voor jouw huis!

Verhuizen, groter wonen, samen koken aan het kookeiland, ontbijten aan de bar, buiten eten in het zonnetje, eten met vrienden en ruimte maken voor een feestje, trolley met lekkere hapjes, Het kan allemaal Op onze Facebook pagina staat een video waarop je kunt zien hoe gemakkelijk je de bar kunt uitklappen. 

Modulo op wielenModulo op wielen

Wat de Modulo extra bijzonder maakt, is dat hij optioneel ook met wielen kan worden geleverd. Heel praktisch en leuk, omdat je de keuken op wielen makkelijk kunt verplaatsen, achteraf de indeling kunt veranderen en de keuken kunt meeverhuizen naar je nieuwe woning. 

Kijk in de Webshop om te starten met het samenstellen van je Modulo Keuken in handige stappen.

Als je liever wilt dat dat wij het ontwerp op maat voor je maken, stuur ons dan een bericht info@modulokeukens.nl.
Ervaringen van klanten. Het verhaal van:

Charlotte  Buhler
18-02-20 08:50:45

Zeer tevreden over de werkzaamheden van Wilco.
De afspraken die wij vooraf maakten kwam hij na en de besprekingen waren prettig en vakkundig. Fijn om met iemand te werken die weet wat hij doet.

Na 1 jaar nog steeds tevreden met onze keuken.
Nu gaan wij bij mijn ouders aan de slag, ook deze klus vertrouw ik aan Wilco toe.