M O D U L O 
Jouw mooiste keuken!

Ontwerp jouw eigen modulaire keuken en leef lekker flexibel

Een modulaire keuken is verdeeld in functionele modules die op elkaar aansluiten. Deze modules kunnen in verschillende  opstellingen gezet worden. Je kunt een rechte keuken maken of een hoekkeuken, een U vorm keuken of een keukeneiland.  Alles is mogelijk. Zo kun je in een kleine of  woning met afwijkende maten profiteren van meer ruimte omdat de afzonderlijke modules van de keuken zich aanpassen aan de omstandigheden. 

Met de modulaire units van Modulo, kun je zelf eenvoudig je keuken ontwerpen. Er zijn verschillende typen modules die samen jouw keuken gaan vormen: Er is een Modulo Koken, met ruimte voor een kookplaat en oven. Een Modulo Spoelen heeft een kraan, spoelbak of vaatwasser en er is de Modulo Opruimen voor al je keuken spullen en apparatuur. Alle modules worden speciaal gemaakt zodat ze altijd tegen elkaar aanpassen, in verschillende opstellingen. Je kunt al met drie modules een complete keuken maken en de modules in alle kleuren en materialen kiezen. Zo wordt jouw keuken extra persoonlijk. Elke stijl is mogelijk van strak en modern tot landelijk of retro. Klik op START voor een offerte van je Modulo Keuken of neem contact met ons op.

Verhuizen, groter wonen, samen koken aan het kookeiland, ontbijten aan de bar, buiten eten in het zonnetje, eten met vrienden en ruimte maken voor een feestje, trolley met lekkere hapjes, Het kan allemaal!

Je hebt al een kook module met uitklapbare tafelbar en inductiekookplaat voor 2.788 Euro! Op onze Facebook pagina staat een video waarop je kunt zien hoe gemakkelijk je de bar kunt uitklappen. 

Een modulaire keuken in landelijke stijl kan super eenvoudig worden opgezet door te kiezen voor modules gemaakt van hout, gecombineerd met landelijke decoratieve elementen. En er kan een modulaire keuken in retrostijl worden gemaakt, bijvoorbeeld met een grote koelkast met frame in het jaren 60-ontwerp. Achteraf veranderen kan ook gemakkelijk: je reorganiseert individuele modules of vervangt sommige modules met nieuwe.

Wat de Modulo extra bijzonder maakt, is dat hij optioneel ook met wielen kan worden geleverd. Heel praktisch en leuk, omdat je de keuken op wielen makkelijk kunt verplaatsen, achteraf de indeling kunt veranderen en de keuken kunt meeverhuizen naar je nieuwe woning. 

Klik op Offerte on-line om te starten met het samenstellen van je Modulo Keuken in handige stappen.

Als je liever wilt dat dat wij het ontwerp op maat voor je maken, stuur ons dan een bericht info@modulokeukens.nl.