Samen maken we jouw keuken of kitchenette in 5 stappen  

Stap voor stap gaan we de modules van je keuken samenstellen. Je ontwerpt steeds een module per keer en kunt meerdere varianten aanvragen bij ons. De modules kunnen worden gebruikt als onderdeel van een compleet nieuwe keuken, als uitbreiding van je huidige keuken, als kitchenette of als los keukeneiland. 

Voor elke Modulo zijn er 3 verschillende uitvoeringen met elk hun eigen voordelen: 

Modulo SLIM: Zowel qua maat, uitvoering en prijs is dit een slimme keuze. 

Modulo Luxe : Meer luxe, kwalitatief beter en hierdoor ook wat duurder dan de Slim lijn

Modulo Speciaal: Jouw wensen vertalen wij in een keuken op maat.

Je kunt jouw Modulo ontwerp en prijs aanvragen via het keuzemodel. Onder het keuzemodel kun je stap voor stap lezen hoe het werkt en wat de mogelijkheden zijn per stap. En je ziet een aantal ontwerpen met de prijs in verschillende uitvoeringen, om inspiratie te krijgen. Wanneer je bij een van de keuze opties "Speciaal" hebt ingevuld, nemen we contact op om te bespreken wat je wilt. Ook als je toch nog wat wilt veranderen aan je Modulo, kun je altijd met ons contact opnemen voor een afspraak of meer informatie. Binnen 3 werkdagen ontvang je van ons een afbeelding van de gekozen Modulo met de bijbehorende prijs. Alle prijzen zijn inclusief levering en montage. Wil je liever geen apparatuur in je Modulo, dan vul je deze stap niet in. 

 

Hier kun je stap voor stap lezen hoe je de Modulo ontwerpt en keuzemodel kunt invullen.

Stap 1: Kies de functie van de Modulo

In een keuken werk je met verschillende functies namelijk koken, spoelen en opruimen van spullen en apparatuur. Er zijn 3 basis functies waaruit je kunt kiezen in Modulo lijn:

Modulo Koken: Met ruimte voor een kookplaat in het werkblad en optioneel een oven met aansluiting.

Modulo Spoelen:

Standaard geleverd met spoelbak en een keukenkraan in zwart of rvs, wateraansluiting en afvoer.

Modulo Opruimen: Met kastruimte of ruimte voor apparatuur zoals een (wijn) koelkast, koffiemachine of oven.

Stap 2 Kies de maat van de Modulo

Er zijn standaard 4 lengte maten in de Modulo lijn. Bij elk model kan de Modulo geleverd worden met een uitklapbare tafelbar. Met deze tafel creëer je extra werkruimte of een bar om gezellig aan te zitten. De uitklapbare tafelbar heeft dezelfde hoogte en lengte als de gekozen Modulo en een diepte van 45 cm. Je kiest hem door het vinkje in het formulier aan te zetten.

Modulo SLIM 67 of 111

Deze lijn past perfect in een kleinere ruimte, te gebruiken als kitchenette, en is ook achteraf uit te breiden met extra Modulo onderdelen. De lengte van de Modulo is 67 cm of 111 cm. De diepte is 67 cm. En de hoogte is 100 cm inclusief 7 cm poot of wiel. De hoogte kan ook 95 cm zijn, als je hem zonder wielen besteld. 

Modulo Luxe 126 of 156

Een breder model met meer ruimte voor apparatuur. Deze lijn past in een grotere ruimte en oogt wat robuuster. De lengte is 126 of 156 cm breed. De diepte is 67 cm en de hoogte is 100 cm inclusief 7 cm poot of wiel. De hoogte kan ook 95 cm zijn, als je hem zonder wielen besteld. 

Modulo Speciaal

Keuken op maat gemaakt, speciaal voor jou. Zoals een combinatie van een vaste keuken met modulaire keukenunits of kookeiland. Of extra kastruimte boven de Modulo. Alles is mogelijk! Samen ontwerpen we jouw Modulo keuken.

Stap 3: Kies je uitvoering

De Modulo kan op drie manier worden ingedeeld:

  1. Open vakken waarin je mooie spullen kunt opbergen en laten zien.
  2. Deuren om je spullen in op te ruimen met handige legplanken.
  3. Laden waarin je spullen functioneel kunt opbergen en kunt indelen.

De Modulo is standaard greeploos. Alle laden en deuren zijn soft-close waardoor ze langzaam en zachtjes sluiten. 

Wil je liever een andere uitvoering, een mix of bijvoorbeeld met een greep, kies dan Speciaal.

Stap 4 Kies je materiaal en kleur van de Modulo koken

In deze stap bepalen we je materiaal keuze en je kleur. Kleuren op een scherm kunnen afwijken van de echte kleur, dus voordat we de bestelling definitief maken sturen we je een monster van je gekozen kleuren toe, zodat je zeker weet dat je de juiste kleur hebt uitgekozen.   

Modulo SLIM Bij onze Modulo Slim lijn is er een kunststof laag aangebracht over het plaatmateriaal. Dit kan in alle kleuren die je kunt bedenken, zowel mat als glans. Het gemak van kunststof is dat het in veel verschillende soorten kan worden geproduceerd. Bovendien is kunststof goed bestand tegen warmte, vocht en stoom. Kunststof is daarom in veel gevallen duurzamer dan folie of fineer. Bovendien is het net zo gemakkelijk schoon te maken. Hieronder zie je een aantal voorbeelden van kleuren. De bovenst rij in hoogglans kleuren en de onderste rij  zijdeglans. De nieuwe trendkleuren zijn  rustig en warm: honing, koper, grijs en warm groen. En kun je goed combineren met wit, zwart en hout tinten.

  

Modulo Luxe Deze lijn is uitgevoerd in Fenix. Dit is een plaatmateriaal met een extreem mat uiterlijk. Het heeft een massieve uitstraling, maar voelt toch zijdezacht aan. Dankzij de onderscheidende Nano techniek blijven er bovendien nooit vingerafdrukken achter op de Modulo. En bij normaal gebruik verdwijnen kleine krasjes vanzelf! Fenix heeft antibacteriële eigenschappen en is goed bestand tegen warmte, vocht en stoom. Daarbij is Fenix stootvast waardoor je minder snel beschadigingen krijgt aan de Modulo. 

Hieronder zie de kleuren in de Luxe lijn


Modulo Speciaal Kiezen voor een massief houten Modulo voor jou op maat gezaagd en gewaxed, is kiezen voor langdurige kwaliteit. Dit geeft een robuuste en warme uitstraling en het past binnen alle soorten interieurstijlen. Met de hard wax behandeling is het hout goed bestand tegen warmte, vocht en stoom. Bovendien zijn houtsoorten zoals eikenhout enorm hard, sterk en slijtvast. Dit zorgt ervoor dat de Modulo  jaren meegaat en niet snel beschadigt. 

Stap 5: Kies je werkblad

Modulo SLIM Het werkblad wordt gemaakt van kunststof, in de kleur die jij wilt. Voordelig en trendy. 

Modulo Luxe Deze lijn is uitgevoerd in Composiet of Fenix. Composiet is materiaal, samengesteld uit kwarts en kunsthars. Het is bijzonder sterk, slijtvast en krasbestendig. In principe is het ook hittebestendig, maar hete potten kunnen toch voor wat verkleuring zorgen. Composiet kun je krijgen in veel kleuren. Denk aan betonlook grijs, bronskleurig of klei. Hieronder zie je een aantal voorbeelden. 

Modulo Speciaal Zit jouw voorkeur er niet tussen en wil je liever een ander werkblad, bijvoorbeeld met natuursteen, hout of Inox, laat dit ons weten. Er bestaan veel soorten natuursteen: graniet, marmer, blauwe hardsteen of kwartsiet, ruw of gepolijst. Natuursteen is een duur en duurzaam materiaal. Het geeft je keuken een luxueuze, vaak wat rustieke uitstraling. Een keukenwerkblad in natuursteen is hitte- en krasbestendig. Wel zijn de meeste soorten natuursteen licht poreus. Vocht kan binnendringen en vlekken nalaten. Gepolierde versies van graniet en marmer zijn beter tegen vlekken bestand. Hou je van een industriële look? Dan is een werkblad in inox iets voor jou. Inox is hitte- en vochtbestendig. Wel komen er snel krassen op. Het hangt er maar van af of je dat erg vindt of niet. Wij leveren jouw smaak in een werkblad op maat.

Optionele stap : Kies je apparatuur

In de Modulo kun je je apparatuur mee bestellen. Bijvoorbeeld een oven in de Modulo Koken of een vaatwasser in de Modulo Spoelen. Je kunt er ook voor kiezen om zelf apparatuur te kopen. De standaard maat waar we mee werken voor de kasten en/of apparatuur is 30 of 45 of 60 cm. In de Luxe lijn kun je een groter model kookplaat kiezen.

Modulo SLIM

Onderstaande apparaten passen goed qua formaat en prijs in de Slim lijn. De vaatwasser heeft een breedte van 45 cm, de kookplaat 30cm en de oven 60 cm.

Modulo Luxe geschikte apparatuur

Modulo Speciaal Zit jouw keuze er niet tussen en wil je liever andere apparatuur of zelf je apparatuur bestellen, laat dit ons weten. We installeren altijd de apparatuur voor je in de Modulo, zolang de apparatuur aan de voorwaarden voldoet om in de Modulo koken te functioneren. Een afzuigsysteem in het plafond of randafzuiging in de Modulo kun je ook bij ons op aanvraag bestellen en laten installeren. 

Ziezo je Modulo is klaar!

Stuur ons jouw keuze toe via het aanklik formulier hierboven en wij sturen een ontwerp en de prijs van jouw Modulo. Hieronder kun je een aantal voorbeelden zien van de SLIM, Luxe en Speciaal  lijn om een idee te krijgen van de mogelijkheden en prijzen. Als je nog een Modulo wilt ontwerpen, begin dan weer bovenaan.


Modulo Spoelen 111 in Slim uitvoering steengrijs met zwart. Prijs 2.595 Euro

Inclusief apparatuur: Vaatwasser 45 Slim uitvoering. Prijs 2.990 Euro


Modulo Koken 156 in Luxe uitvoering in hoogglans wit met zwart composiet werkblad. Met vier laden en een uitklapbare tafelbar. Prijs 4.645 Euro

Inclusief apparatuur: Siemens 80 cm inductiekookplaat en combimagnetronoven. Prijs 6.429 EuroModulo Opruimen 67 in Luxe uitvoering Fenix mat zwart en een greeploze lade. Prijs 1.690 Euro


Modulo Kook 111 Speciaal in Massief Robuust Eikenhout met composiet zwart werkblad. Met laden en uitklapbare tafelbar. Prijs 3.355 Euro

Inclusief apparatuur inductiekookplaat en magnetronoven in Slim uitvoering. Prijs 4.425 Euro