M O D U L O
Lekker flexibel met de leukste modulaire keuken op wielen!
 
 
 

Wie zijn wij?

Modulo Keukens is gestart in 2019 en wij zijn een klein familiebedrijf. 

Wij maken 1 Modulo keuken per week! 

Onze keukens worden helemaal zelf, met veel zorg en aandacht, door ons gemaakt. Ze krijgen allemaal een kenmerk met week en jaartal, zodat jij precies weet, welke Modulo keuken van jou is. De Modulo keuken bestaat uit een aantal modulaire units op wielen. Pas als ze allemaal klaar zijn, leveren we de Modulo keuken bij je thuis, we laten zien hoe je de keuken in 3 verschillende opstellingen kunt gebruiken, sluiten alles netjes aan en gaan pas weg als alles duidelijk is en goed werkt. 

Ervaring 

Na jarenlang in de keukenbranche te hebben gewerkt als ontwerper en timmerman, heb ik de beslissing genomen het op twee manieren anders te gaan doen. Waarom? We leven in een wereld die snel verandert en waarom zou je dan een keuken kiezen, die de komende 10 jaar vast staat en de inrichting van je huis bepaalt. Grote ketens domineren de markt en hebben een ondoorzichtige prijs structuur. Ze beloven hoge kortingen, en toch kun je nog steeds het gevoel hebben, dat je onderaan de streep misschien teveel hebt betaald. 

Dit kan ook anders. Daarom heb ik het roer omgegooid en een keuken ontworpen, die je op meerdere manieren kunt gebruiken voor maximale flexibiliteit in jouw leven. De Modulo keuken bestaat uit modulaire units op wielen, die je in 3 verschillende opstellingen kunt gebruiken en kunt veranderen wanneer jij dit wilt. Je zit dus niet langer vast aan de indeling die je kiest. En de prijs is transparant per module. Via een handig keuze model krijg je snel inzicht in de prijs, zonder dat je hoeft te onderhandelen om de juiste prijs te krijgen.

Ik ben benieuwd, wat je van onze aanpak vindt. Neem contact met ons op, dan maak ik graag een afspraak met je.

Wilco Ottenhoff