Jouw mooiste keuken!

Wie zijn wij?

Modulo keukens is een bedrijf gespecialiseerd in het maken van unieke en persoonlijke keukens, die altijd bij jou passen:

Wij maken elke Modulo speciaal voor jou! Onze keukens worden helemaal zelf, met veel zorg en aandacht, door ons gemaakt. Ze krijgen allemaal hun eigen Modulo kenmerk bij aflevering. De Modulo keuken is ons eigen design, een keuken op maat, modulair of speciaal ingebouwd. We leveren de Modulo keuken zelf bij je thuis, installeren hem op de juiste plek, we laten zien hoe je de keuken kunt gebruiken, sluiten alles netjes aan en gaan pas weg als alles duidelijk is en goed werkt. Elke keuken wordt door ons zelf gemaakt, om de kwaliteit te kunnen garanderen.

Keukens gebouwd op maat; voor een speciaal ontwerp. 

Modulaire keuken; een combinatie van losse elementen. 

Keukeneiland met of zonder wielen.

We leveren van ontwerp van de keuken tot en met montage. Als de ruimte eerst verbouwd moet worden, kunnen wij dit ook  doen, zodat je een aanspreekpunt houdt.

Ervaring 

Na jarenlang in de keukenbranche te hebben gewerkt als ontwerper en timmerman, heb ik de beslissing genomen het anders aan te pakken. Veel mensen vinden het moeilijk om een keuken te kiezen. Je wilt graag een goede keuze maken  De keuken die bij jou past, zonder gedoe en teveel daarvoor te hoeven betalen. Grote keukenketens hebben vaak een ondoorzichtige prijs structuur. Op de offerte zie je wel hoge kortingen, maar wat betekent dit nou eigenlijk?

Daarom heb ik het roer omgegooid en zelf de Modulo keukenlijn ontworpen, die overal past, die voor iedereen geschikt is en een eigen design heeft. De prijs is transparant. Via een handig stappenplan krijg je direct jouw offerte en ontwerp. We geven je ook meteen de beste prijs. Je hoeft dus niet ingewikkeld te onderhandelen. 

Ik ben benieuwd, wat je van onze aanpak vindt. Neem contact met ons op, dan maak ik graag een afspraak met je.

Wilco Ottenhoff