M O D U L O
Lekker flexibel met de leukste modulaire keuken op wielen!
 
 
 

Probeer onze rollende keukens een week bij jou thuis uit!

Droom jij ook van een keukeneiland? Koken met je vrienden of familie om je heen. Maar niet iedereen woont in een groot huis met serre of veranda. 

Hoe combineer je een kleine woonruimte, zoals een studio of klein appartement, met je droom; de gezelligheid van een keukeneiland? De rollende Modulo keuken is een modulair keukeneiland op wielen en deze leuke flexibele keuken past wel in jouw woonruimte. 

Wil jij hem uitproberen? Neem contact met ons op via info@modulokeukens.nl

Kookeiland en hoekkeuken en rechte keuken

 Je kunt je keuken veranderen wanneer jij dit wilt en je kunt verschillende opstellingen van je keuken maken.

Tegen de muur; in een hoek, als schiereiland of als losstaand kookeiland.

Eigenlijk koop je drie verschillende keukens met een Modulo Keuken.

 De bar van het keukeneiland is inklapbaar dus je kunt zelf bepalen hoeveel ruimte je keukeneiland inneemt. Alle modules staan op wielen waardoor je ze eenvoudig kunt verplaatsen. Op onze Facebook pagina hebben we een video geplaatst waarop je kunt zien hoe dit werkt en hoe gemakkelijk je een hoekkeuken verandert in een kookeiland of een rechte keuken verandert in een schiereiland. 

Op Maat

Jouw Modulo keuken wordt gemaakt van de materialen, apparatuur en de kleuren die jij zelf hebt uitgekozen via een handig keuze model. Je kunt kiezen voor Mat, Glans of Massief Hout. Voor een kleine of grote module. En natuurlijk bepaal je zelf de kleur en welke apparaten je in de module wilt. Zo ontwerp je zelf en eenvoudig je eigen Modulo keuken op maat.                                              

Duurzaam

Als je binnenkort gaat verhuizen, neem je de keuken gewoon mee! Doordat het eiland kan rollen, kun je hem in je nieuwe huis eenvoudig opnieuw aansluiten. Ook wanneer je liever een andere keukenindeling wilt, kun je dit met je eigen Modulo Keuken veranderen. Je hoeft dus niet een nieuwe keuken te kopen om te kunnen veranderen.

 Betaalbaar & Transparant

Een Modulo keuken ontwerpen kun je zelf via een handig keuzemodel of we doen het samen; rekening houdend met jouw budget. Je krijgt altijd meteen een transparante prijs met inzicht in de onderdelen van jouw keuze. Je hebt al een klein keukeneiland vanaf 1.995 Euro. We leveren de Modulo keuken bij je thuis, sluiten alles netjes aan en gaan pas weg als alles werkt. Transparant en duidelijk, zonder extra kosten of vervelende verrassingen achteraf.

Jouw mening vinden wij belangrijk! Daarom zoeken wij mensen die hun ervaringen met ons willen delen, zodat wij samen de beste en meest flexibele keukens voor jou kunnen bouwen. 

Wil jij onze rollende keukens uitproberen in de maand mei 2019 en je ervaringen delen? Neem dan contact met ons op.