Jouw mooiste keuken!

Klik en combineer: je ziet meteen de prijs van jouw nieuwe keuken(eiland).

In een paar stappen ontwerp je zelf jouw keukeneiland of modulaire keuken. Je kiest functie, maat, materiaal, en extra apparatuur of laden en klikt je keuken(eiland) bij elkaar. Je ziet onmiddellijk de prijs on-line en ontvangt een ontwerp van jouw design modules achteraf per mail. Kleuren op een scherm kunnen afwijken van de echte kleur, dus voordat we de offerte definitief maken, sturen we je een monster van je gekozen kleuren toe, zodat je zeker weet dat je de juiste kleur hebt uitgekozen. Je kunt ook bij ons langskomen om de offerte te bespreken en de materialen te bekijken. Wanneer alles duidelijk en akkoord is, stuur je de offerte getekend terug. Zo weet je zeker dat dit jouw mooiste keuken wordt!

Modulaire units voor je keuken of keukeneiland

Klik op de categorie voor het volledige assortiment. Door een "bestelling" te plaatsen ontvang je een offerte met ontwerp. Deze is niet bindend en pas akkoord na ondertekening van beiden partijen. De gemiddelde levertijd is 8 weken na ondertekening.

Modulo 156 kies je kleur en uitvoering

Modulaire unit in 156(l) * 67(d) zonder bar en 112 (d) met uitgeklapte bar * 95(h) in uitvoeringen voor koken, spoelen en opruimen. Bij elk model kan de Modulo geleverd worden met een uitklapbare tafelbar in dezelfde hoogte en lengte en een diepte van 45 cm. Klik hier om je keuken of eiland samen te stellen met spoelbak, mengkraan en optioneel een kookplaat, oven, of andere apparatuur.

Modulo 126 kies je kleur en uitvoering

Modulaire unit in 126(l) * 67(d) zonder bar en 112 (d) met uitgeklapte bar * 95(h) in uitvoeringen voor koken, spoelen en opruimen. Bij elk model kan de Modulo geleverd worden met een uitklapbare tafelbar in dezelfde hoogte en lengte en een diepte van 45 cm. Klik hier om je keuken of eiland samen te stellen met spoelbak, mengkraan en optioneel een kookplaat, oven, of andere apparatuur.

Modulo 111 kies je kleur en uitvoering

Modulaire unit in 111(l) * 67(d) zonder bar en 112 (d) met uitgeklapte bar * 95(h) in uitvoeringen voor koken, spoelen en opruimen. Bij elk model kan de Modulo geleverd worden met een uitklapbare tafelbar in dezelfde hoogte en lengte en een diepte van 45 cm. Klik hier om je keuken of eiland samen te stellen met spoelbak, mengkraan en optioneel een kookplaat, oven, of andere apparatuur.

Modulo 67 laag

De modulaire unit in 67(l) *67(d) * 95(h) is geschikt als verbindingsunit tussen twee grotere Modulo modellen en kan gebruikt worden als trolley in lage uitvoering. In de hoge uitvoering als extra opbergruimte voor apparatuur en andere spullen.

Modulo 67 hoog

Maak je keuken compleet met voldoende opbergruimte en ruimte voor apparatuur met extra kasten. In verschillende hoogten en uitvoeringen te bestellen.

We zijn nog druk bezig met het on-line zetten van alle modulaire units. Als jouw maat of wens er nog niet tussen zit, stuur ons dan een bericht voor een ontwerp met offerte op maat. Of we maken een afspraak voor een bezoek in ons Atelier. Voor uitleg over de materialen en maten klik hier.