Jouw mooiste keuken!

Klik en combineer: je ziet meteen de prijs van jouw nieuwe keuken(eiland).

In een paar stappen ontwerp je zelf jouw keukeneiland of modulaire keuken. Je kiest functie, maat, materiaal, en extra apparatuur of laden en klikt je keuken(eiland) bij elkaar. Je ziet onmiddellijk de prijs on-line en ontvangt een ontwerp van jouw design modules achteraf per mail. Kleuren op een scherm kunnen afwijken van de echte kleur, dus voordat we de offerte definitief maken, sturen we je een monster van je gekozen kleuren toe, zodat je zeker weet dat je de juiste kleur hebt uitgekozen. Je kunt ook bij ons langskomen om de offerte te bespreken en de materialen te bekijken. Wanneer alles duidelijk en akkoord is, stuur je de offerte getekend terug. Zo weet je zeker dat dit jouw mooiste keuken wordt!

Modulaire units voor je keuken of keukeneiland

Klik op de categorie voor het volledige assortiment. Door een "bestelling" te plaatsen ontvang je een offerte met ontwerp. Deze is niet bindend en pas akkoord na ondertekening van beiden partijen. De gemiddelde levertijd is 8 weken na ondertekening.

€ 0,00Kunststof kleuren. Alle kleuren zijn mogelijk. Kies jouw kleur.
Alle kleuren zijn mogelijk

We zijn nog druk bezig met het on-line zetten van alle modulaire units. Als jouw maat of wens er nog niet tussen zit, stuur ons dan een bericht voor een ontwerp met offerte op maat. Of we maken een afspraak voor een bezoek in ons Atelier. Voor uitleg over de materialen en maten klik hier.