M O D U L O 
Jouw mooiste keuken!

Welkom bij Modulo keukens

Modulo keukens is een familiebedrijf gespecialiseerd in het maken van unieke en persoonlijke keukens, die altijd bij jou passen:

*Keukens gebouwd op maat; voor een speciaal ontwerp. *Modulaire keuken; een combinatie van losse elementen. *Keukeneiland met of zonder wielen.

We leveren de keuken van ontwerp tot en met montage bij je thuis. Als de keukenruimte eerst verbouwd moet worden, kunnen wij dit ook  doen, zodat je altijd hetzelfde aanspreekpunt houdt.

Waarom een Modulo keuken?

Een Modulo keuken past altijd! Of je nu een groot huis of klein huis hebt. Een huis met rare hoeken of een vakantie huis. Via een 5 stappenplan ontwerpen we samen jouw keuken. Of je stelt hem zelf samen via onze webshop.

Je ontvangt direct de beste prijs met de maximale korting. Je hoeft niet eerst ingewikkeld te onderhandelen. Je krijgt meteen de beste kwaliteit voor de beste prijs.

Onze levering en service gaan tot het uiterste. We gaan pas weg als jij tevreden bent over de Modulo keuken en alles goed werkt!

Vijf beloftes van Modulo keukens

 

1. Persoonlijke service

2. Oerdegelijke kwaliteit 

3. Meteen een eerlijke prijs 

4. Gratis advies en ontwerp 

5. Exclusief eigen design

Zoek je een keuken, die precies bij jou past? Wil je een deel van de keuken vervangen of uitbreiden met een keukeneiland? Wil je tijdelijk een hippe module keuken huren

Neem contact met ons op voor een kijkje in ons Atelier: info@modulokeukens.nl

Lees wat onze klanten van ons vinden in ons gastenboek!


Gastenboek

14 berichten op 3 pagina's
Ivonne Wessels
17-07-20 12:00:19
Wilco heeft bij ons een maatkeuken geplaatst. In een huis waar geen enkele muur recht, kan je oprecht spreken van een keuken op maat. Hij heeft heel secuur alles opgemeten en net zolang millimeter voor millimeter geschaafd om de keuken passend te krijgen. Met Wilco en Modulo Keukens haal je een vakman in huis. De volgende keuken wordt er weer 1 van Modulo.
Charlotte Buhler
18-02-20 08:50:45
Zeer tevreden over de werkzaamheden van Wilco.
De afspraken die wij vooraf maakten kwam hij na en de besprekingen waren prettig en vakkundig. Fijn om met iemand te werken die weet wat hij doet.

Na 1 jaar nog steeds tevreden met onze keuken.
Nu gaan wij bij mijn ouders aan de slag, ook deze klus vertrouw ik aan Wilco toe.
Bas Bas
13-01-20 10:07:09
Nadat alle werkzaamheden eerst duidelijk zijn doorgesproken, is daarna alles keurig gemonteerd. Mooi product waarover wij zeer tevreden zijn.
Astrid Janssen
02-11-19 17:35:25
Wilco heeft alle voorbereidende werkzaamheden van electra, extra groepen, leidingwerk etc gedaan zodat mijn nieuwe keuken binnen 1 dag geplaatst kon worden.
Ook heeft hij een vaste voorraadkast gemaakt met veel ruimte om spullen te bewaren.

Vooraf denkt hij prettig mee en ook na de montage maakt hij de laatste werkzaamheden snel en netjes af!
Top service!
Erik Siemons
18-09-19 10:28:51
een paar jaar geleden heeft Wilco van onze oude keuken een nieuwe keuken gemaakt d.m.v. het plaatsen van nieuwe frontjes. Toen we Wilco vorige week belden dat onze draaikast niet meer werkte, stond hij deze week al voor de deur en heeft de draaikast professioneel gerepareerd. Ook de deurtjes nog even afgesteld. Kortom een prima bedrijf met een hele goede service!
Tonen: 5  10   20