Welkom bij Modulo keukens

Modulo keukens is een familiebedrijf en wij zijn gespecialiseerd in het maken van unieke en persoonlijke keukens, die bij jou passen:

* Keuken gebouwd op maat (een speciaal ontwerp op aanvraag)

* Modulaire keuken (combinatie van losse individuele keuken elementen)

* Kitchenette (kleine compacte keuken of klein keukeneiland)

We leveren jouw keuken van ontwerp tot en met de montage bij je thuis. Als de keukenruimte eerst verbouwd moet worden, of leidingen verlegd moeten worden, kunnen wij dit ook voor je doen, zodat je altijd hetzelfde aanspreekpunt houdt.

Waarom een Modulo Keuken?

1. De keuken geeft sfeer en moet passen bij jouw thuis. Of je nu een groot huis of klein huis hebt. Een huis met rare hoeken of een vakantie huis. Een Modulo keuken op maat, of modulair, met of zonder wielen, van hout of ander materiaal, speciaal gebouwd, past bij jou!

Via een handig stappenplan ontwerpen we jouw droomkeuken. Of je nu een rechte keuken, een hoekkeuken, een U keuken, een kitchenette of een keuken met eiland wilt. Het kan allemaal! Je kunt je keuken zelf thuis ontwerpen, klik  zelf je keuken ontwerpen

Of je kunt het ontwerp door ons op maat laten maken. Heb je speciale wensen of een uitdagende ruimte, klik dan maatwerk ontwerp.

2. Onze levering en service gaan tot het uiterste. We gaan pas weg als jij tevreden bent over de Modulo keuken en alles goed werkt! Lees wat onze klanten van ons vinden in ons gastenboek onderaan deze pagina of klik op  Over ons 

3. Je ontvangt direct de beste prijs met de maximale korting. Je hoeft dus niet eerst ingewikkeld te onderhandelen. Je krijgt altijd de beste kwaliteit voor de beste prijs. 

Voor wie is dit geschikt? 

Voor iedereen, met een bijzonder huis, waar een standaard keuken gewoon niet goed genoeg is.

Voor iedereen, die iets unieks zoekt dat betaalbaar is, en geen zin heeft in moeilijke prijs onderhandelingen.

Voor iedereen die niet een complete nieuwe keuken wil, maar een deel van de keuken wil vervangen of wil uitbreiden met een keukeneiland.

Voor iedereen, die een praktische kitchenette zoekt, voor een vakantiehuis, of een Tiny House.

Voor iedereen, die graag de indeling van zijn huis wilt kunnen veranderen, als je de oude indeling helemaal zat bent.

En voor bedrijven, die een flexibele pantry keuken zoeken, die net even anders is.


Gastenboek

Istvan M.T.T. Tan
17-05-19 10:11:24
Beste Wilco, een perfecte keuken! Lekker modulair en zeer creatief bedacht! Het ziet er fantastisch uit. Echt door een vakman gemaakt. Dat kan ik zien! En je service verdiend zeker een 10! Daar kunnen menigeen keukenleveranciers een voorbeeld van nemen! GA ZO DOOR!
Sandra Sandra van Ravenzwaaij
10-05-19 09:43:29
Beste Wilco, Dank je wel voor de mooie keuken en goede service. We zijn heel tevreden! Vriendelijke groet, Sandra
Tonen: 5  10